DSİ Baraj Ortaokulu

Vizyon: Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz iyi bir eğitimin uygun,temiz bir çevrede olacağını bilsin ve çevre bilinci ile hareket etsin. Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin,tercih edilen olsun.

Misyon: Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle,kendine, yakın çevremize ve tüm insanlığa yararlı, araştıran,üreten, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:10 ile 14:40 saatleri arasında ders yapılmaktadır. 12:30 - 13:10 öğlen arası verilmektedir.
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler: Futbol - Voleybol-Tenis- Badminton
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: E twinning

WEB - https://dsibarajortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYALI MAH. ADNAN KAHVECİ BUL. DSI BARAJ ORTAOKULU BLOK NO 55 ÇUKUROVA / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Güzelyalı Mah. Adnan Kahveci Bulvarı Yeni Baraj İçi 55 Çukurova Adana 01170

Ulaşım Toplu taşıma araçları sürekli mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 6 km uzaklıktadır İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.